ویلا جلال آباد / حجم سبز / تقدیر شده در جایزه معمار ۹۷

//ویلا جلال آباد / حجم سبز / تقدیر شده در جایزه معمار ۹۷

ویلا جلال آباد / حجم سبز / تقدیر شده در جایزه معمار ۹۷

ویلا جلال آباد

تحریریه معماریا

پروژه ویلای درچه در باغی درجلال آباد درچه اصفهان واقع شده است. زیر بنای پروژه ۱۴۳ مترمربع در یک طبقه است. ساختمان برای استفاده خانواده مهندس مانی طراحی شده که البته اغلب به صورت دسته جمعی و مقطعی از ویلا استفاده خواهند کرد.

ایده های اصلی طراحی ایجاد فضای یکپارچه قابل توسعه به فضای نیمه باز برای مهمانی های خانوادگی بوده است. ایده اصلی ساخت پروژه با توجه به بستر طراحی استفاده از فناوری و مصالح ساده، بومی و در دسترس برای ساخت و استفاده حداکثری از سامانه های غیرفعال (passive) انرژی و حفظ آن بوده­ است. گشایش فضایی و ایجاد فضای نیمه باز ، ایجاد حداکثر دید به باغ و حذف گشودگی های غیر ضروری برای بهینه سازی انرژی و همچنین سایه اندازی بر روی سطوح شفاف جزء سیاست های طراحی پروژه محسوب می گردد.
اولین نکته برای طراحی پایدار دخل و تصرف حداقلی در زمین های طبیعی است. پروژه دارای فونداسیونی برای یک ویلای دو طبقه بود که ساخت این ساختمان به دلیل تعداد طبقات و مشکلات دیگر از سال ۸۹ منتفی شده  بود. با توجه به درختان و باغ موجود سعی شد برای جلوگیری از تخریب فضای سبز سایت ساختمان بر روی فونداسیون قبلی بنا شود. ویلا با درخواست کارفرما به صورت فضای یک پارچه قابل توسعه برای استفاده تعداد بیشتر به صورت همزمان طراحی شد.

جهت تامین بیشترین دید و در عین حال کمترین تابش در روزهای گرم سایه بانی در قسمت طولی ساختمان ایجاد شد که این  فضای نیمه باز به صورت ایوان دلپذیری رو به باغ طراحی شد.
ساختمان دارای بادگیری است که دو کاربرد همزمان دارد. این سازه هم ارتفاع قرارگیری منبع آب را تامین می کند و هم با جزئیاتی که برای آن در نظر گرفته شده تهویه طبیعی ساختمان را در فصول گرم بهبود می بخشد. بادگیر به گونه ای قرار گرفته است که در ورودی باد به سمت جهت باد مناسب قرار گیرد هوا پس از ورود از روی حوضچه ای که روی سقف فضاهای خیس قرار گرفته است عبور می کند و از راه دریچه ای که در نظر گرفته شده تهویه ای طبیعی برای ساختمان فراهم می کند.

در انتخاب مصالح در عین استفاده از سنتی نظیر آجر به عنوان مصالح بومی، مسائل تکنیکی ساخت مانند عایق حرارتی پوسته های ساختمان رعایت شده است. دیوارها به صورت دو پوسته آجری در داخل و خارج و یک لایه عایق وسط طراحی شده که هر دو پوسته داخلی و خارجی به عنوان سطح نهایی عمل می کنند.

مسئولیت: طراحی
معماران: احسان محمدی، علی بصیری
سال اتمام: ۲۰۱۷
مکان پروژه: جلال آباد، اصفهان، ایران
مساحت سایت: ۲۴۰۰مترمربع/ ۱۴۳مترمربع
سازه: بهروز محسنی
تاسیسات مکانیکی: یاور صداقت کیش
تاسیسات برقی: رسول ایزدی
عکس: فرشید نصرآبادی
جوایز : تقدیر شده در جایزه معمار سال ۹۷

 

معماری ویلا جلال آباد
طراحی پله
ویلا جلال آباد
ویلا جلال آباد حجم سبز
طراحی ویلا آجری
طراحی ویلا جلال آباد
ویلا جلال آباد
ویلا آجری جلال آباد
پلان ویلا جلال آباد
برش ویلا جلال آباد
پلان ویلا جلال آباد
ویلا جلال آباد
طراحی داخلی ویلا جلال آباد
طراحی داخلی ویلا جلال آباد
معماری داخلی ویلا جلال آباد

تحریریه معماریا
منبع : شرکت حجم سبز

توسط |۱۳۹۷/۷/۱۴ ۱۳:۱۴:۵۶مهر ۱۴ام, ۱۳۹۷|ویلا|بدون ديدگاه

درباره نویسنده :

روزبه احمدی هستم. متولداسفند ۷۲ در خمین. به یادگیری و اشتراک گذاشتن آموخته‌هایم با دیگران علاقه زیادی دارم. البته همه سعیم را میکنم تا چیزهایی را که به افزایش کیفیت زندگی کمک میکنند یاد بگیرم و بعد از افزودن تجربیات خودم، آنها را به دیگران هم انتقال بدهم.

ثبت ديدگاه

اطلاعات تماس :

Email@siteShoma.com

تلفن: 2222-131-013

فکس: 2223-131-013

وبسایت: پارسی گروپ